دلال رئیس جمهور اتریش برای ملاقات با خاتمی

مشرق: محل زندگی او در تهران خیابان فرشته است و با یکی از معروفترین چهره های ایرانی کشور اتریش به نام دکتر (ج) ارتباط نزدیکی دارد.

 پس از آشکار شدن فعالیت شبکه مافیایی دلالی در فوتبال ایران هر روز ابعاد جدیدی از این موضوع فاش می شود.

یکی از افرادی که اتهامات فراوانی علیه او مطرح شده و بنا به اظهارات تعدادی از فوتبالیست ها سوء استفاد های زیادی در این زمینه داشته یک دلال شناخته شده به نام خشایار محسنی است.

قرارداد ترکمانچای با پرسپولیس
او کسی است که "آري هان"را براي سرمربيگري پرسپوليس به تهران آورد و با قرارداد عجيبي كه با محمد حسن انصاري فرد بست، "آري هان" هر وقت كه مي خواست به تهران مي آمد و هر وقت كه دوست داشت، به اروپا مي رفت. نوع قراردادي كه خشايار محسني براي آري هان بسته بود، دست آخر به فسخ قرارداد سرمربي هلندي ختم شد و البته پرسپوليس تمام مبلغ قرارداد او را پرداخت.

پس از آن بود كه خشايار محسني نقش تاثير گذاري در اتفاقات باشگاه پرسپوليس داشت. الونگ و رافائل فوروارد گمنام نيجريه اي را به پرسپوليس آورد كه البته پس از مدت كوتاهي فاش شد، كه رافائل هپاتيت دارد. در دوراني هم نقش دلال مجتبي جباري براي انتقال به پرسپوليس بود، كه البته چند ماهي پس از آن فاش شد اين كار تنها اقدامي براي بالابردن قيمت مجتبي جباري در باشگاه استقلال بوده.

در دوران مديريت حبيب كاشاني پرونده اي عليه پرسپوليس به جريان افتاد كه دست آخر باعث شد به خاطر حكم دادگاه عالي ورزش شش امتياز از پرسپوليس كم شود.
در آن پرونده خشايار محسني شاكي اصلي پرسپوليس بود و بابت طلب رافائل كاري كرد كه پرسپوليس در رقابت با سپاهان براي قهرماني در ليگ برتر شش امتياز از مجموع امتيازاتش كم شد.

ندای انقلاب هم در همین زمینه نوشته؛ خشایار محسنی که در عرض دو هفته تبدیل به یکی از معروف ترین دلال های فوتبال ایران شده، بزرگ شده کشور اتریش است و پیش از حضور در فوتبال، به عنوان بادیگارد فعالیت می کرد که به لحاظ ارتباط نزدیک با برخی سیاسیون وقت وارد فوتبال ایران شد.

میناوند؛ اولین قربانی
اولین بازیکن فوتبال ایران که از محسنی ضربه خورد، مهرداد میناوند است. در زمانی که این بازیکن به اشتروم گراتس رفت، محسنی مترجم و راننده او بود. اما نوع رفتارهایش نشان می داد به سینما علاقه بیشتری دارد تا فوتبال. او به دلیل علاقه ویژه به یکی از کاراکترهای قدیمی سینمای ایران و تماشای هر روزه فیلم های او، معمولا کت خود را روی دوشش می انداخت و پاشنه های کفشش را نیز می خواباند! به این ترتیب، در باشگاه اشتروم گراتس کمتر کسی بود که خشایار محسنی را نشناسد.

او یکی از عوامل مهمی بود که باعث جدایی میناوند از گراتش شد. محسنی چند بار به دلیل مسایل مالی به باشگاه گراتس رفت و در داخل این باشگاه سر و صدا به راه انداخت که در نهایت مدیر عامل آنها گفت: «قالی ایرانی می خرم ولی بازیکن ایرانی دیگر نه!»

محسنی از آن با فردی به نام آنتال آشنا شد که او دلال فوتبال بود. محسنی بدین ترتیب یاد گرفت اغلب بازیکنان بی تجربه ایران را به اتریش ببرد تا بتواند به هر نحوی از کنار آنها کسب در آمد کند. میرشاد ماجدی یکی از بازیکنان سابق فوتبال ایران می گوید: «اتفاقا من را نیز به اتریش برد تا همین بلاها را سرم بیاورم ولی چون با تجربه بودم، موفق نشد و بعد از مدتی زود برگشتم ولی بلاهای زیادی سر برادرم آورد!»

محسنی که آن زمان 18 سال سن داشت، کم کم توانست با گرفتن ارتباط با دلالها و آوردن بازیکنان خارجی به فوتبال ایران پولی زیادی به جیب بزند. یکی از باشگاههای که با زحمات او رو به نابودی رفت، باشگاه عقاب تهران بود.

شاهکار دیگری از خشایار
اما شاهکار اساسی او جعل رضایتنامه برای یونگ مربی سابق استیل آذین بود که با این کار باعث شد تا فیفا 12 امتیاز از این تیم در لیگ دسته اول کم کند. این مربی هلندی که متوجه شده بود جعل سند توسط محسنی صورت گرفته، به فیفا شکایت برد. هنوز پاره ای از فعالیت های و تحرکات این دلال معروف فوتبال ایران پنهان مانده است.
محسنی به دلیل بلد بودن زبان آلمانی، در اتریش انواع بندها را به قرارداد بازیکنان ایرانی اضافه می کرد و به دلیل عدم تسلط این بازیکنان به زبان آلمانی، نیمی بیشتر از پول قرارداد آنها را به جیب می زند.

دلالی که رئیس جمهور اتریش را به ایران آورد
محل زندگی او در تهران خیابان فرشته است و با یکی از معروفترین چهره های ایرانی کشور اتریش به نام دکتر (ج) ارتباط نزدیکی دارد. گفته می شود وی همان کسی است که در دوران ریاست خاتمی، رئیس جمهور اتریش را به ایران آورد. درباره نوع فعالیت های (ج) نیز ابهامات زیادی وجود دارد و گفته می شود در کار ساخت نوشیدنی ها غیر شرعی است!
اینکه محسنی از کجا و با واسطه‌گری چه افراد و جریانات سیاسی وارد فوتبال شده سوالی است که باید در همین روزها به پاسخ آن رسید.